2108620000 - 6984314170

Best Seller Τηλεφωνικά Κέντρα

emg100 ipecsyeastar s412ucm6302aipecs ucp100

iPECS eMG100 – Ericsson-LG
iPECS eMG100

Το iPECS eMG100 είναι μια υβριδική πλατφόρμα που υποστηρίζει συσκευές IP, ψηφιακές, αναλογικές και ενοποιημένες επικοινωνίες, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε από οποιαδήποτε συσκευή με οποιαδήποτε τεχνολογία. Το iPECS eMG100 είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που διαθέτουν συνδυασμό τεχνολογιών ή σχεδιάζουν να κάνουν μετάβαση μεταξύ τεχνολογιών. Μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων με τις προηγμένες εφαρμογές και τις ενσωματωμένες ενοποιημένες επικοινωνίες.

Βασική καμπίνα με 12 εσωτερικά (8 ψηφιακα + 4 αναλογικά)
4 Κανάλια VoiceMail
2 Κανάλια VOIP (για 2 τηλέφωνα τεχνολογίας IP)
2 συγκεκριμένα slots για 2 PSTN ή 1 ISDN ή 1 Primary ISDN
2 ελεύθερα slots (επέκτασης) για ψηφιακές θέσεις ή αναλογικές θεσεις (8 Aναλογικά εσωτερικά ή 2 PSTN ή 4 PSTN)
Voice Record (Επιλεκτική καταγραφή συνομιλιών και αποστολή σε email)
2 UCS (2 Eσωτερικά σε κινητά τηλέφωνα – Application iPECS UCS)
2 άδειες clickcall
32 IPEXT/MEX license by default


NEC SL-2100
Nec SL2100

Έξυπνες επικοινωνίες για 5 – 100+ χρήστες

Ο τρόπος που διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και ο τρόπος που επικοινωνούμε αλλάζουν ραγδαία. Η κινητικότητα έχει γίνει το μέτρο σύγκρισης. Οι προσδοκίες των πελατών έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι προϋπολογισμοί έχουν συρρικνωθεί.

Το SL2100 παρέχει παρακίνηση στην ομάδα σας. Το γεγονός αυτό, με τη σειρά του, δημιουργεί μια θετική εμπειρία πελατών, η οποία αποφέρει επαναλαμβανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Είναι εξαιρετικά οικονομικό, καθώς διαθέτει ενσωματωμένες περισσότερες λειτουργίες. Χάρη στις δυνατότητες VoIP, καθιστά προσβάσιμες τις Ενοποιημένες Επικοινωνίες στις μικρές επιχειρήσεις, ενώ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτη λύση TDM με μελλοντικά βιώσιμες προοπτικές αναβάθμισης. Επιπλέον, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και αξιοσημείωτη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με εναλλακτικές φιλοξενούμενες λύσεις.

Η επιχείρησή σας δεν έχει την «πολυτέλεια» να περιμένει σε περίπτωση που παρουσιαστεί βλάβη εξοπλισμού, αλλά ούτε και οι επικοινωνίες σας. Γι’ αυτό, το SL2100 παρέχει μια αξιόπιστη, μόνιμης λειτουργίας λύση. Με λιγότερο υλικό εξοπλισμό, λιγότερες άδειες χρήσης και λιγότερες έγνοιες για συντήρηση.

  • Μέγιστη χωρητικότητα συστήματος 36 PSTN γραμμές
  • 24 ISDN BRI γραμμές
  • 3 ISDN PRI γραμμές
  • 64 SIP γραμμές
  • 72 ψηφιακά εσωτερικά
  • 96 απλά εσωτερικά
  • 112 IP συσκευές

Downloads:
Nec SL-2100 brochure gr
Nec SL-2100 Information Sheet Gr


Yeastar S412
Yeastar S412

Εύκολη στη χρήση, αξιόπιστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά, η σειρά S έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν έναν γίγαντα άλμα στην αποτελεσματικότητα και την εξοικονόμηση κόστους. Η πρωτοποριακή σειρά S απελευθερώνει τη δύναμη των ενοποιημένων επικοινωνιών, παρέχει μεγάλη ευελιξία με αρθρωτό σχεδιασμό με δυνατότητα αναβάθμισης πεδίου και σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε παραδοσιακές γραμμές VoIP γραμμές και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Τέλεια αδιάβροχη, η σειρά S συνδυάζει λειτουργίες που βελτιώνουν τις επιχειρήσεις με δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού για να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας και εξασφαλίζει αξιοπιστία με την πάροδο των ετών.

Users: 20
Concurrent Calls: 8
Max FXS Ports: 12
Max FXO/BRI Ports: 4
Max Cellular Ports: 2
Max E1/T1/J1 Ports: –
VoIP Trunk: 4


Downloads:
Yeastar_S-Series_Datasheet_en

Grandstream UCM6302A
Grandstream UCM6302A

Η σειρά Grandstream UCM6300 Audio επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ισχυρή και επεκτάσιμη λύση Unified Communication & Collaboration. Αυτή η σειρα έρχεται ουσιαστικά για να συμπληρώσει την οικογένεια των UCM63xx, προσφέροντας λύσεις στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μόνο για υπηρεσίες φωνής, συμπεριλαμβανομένων αυτών κλήσεις φωνής, φωνητικό ταχυδρομείο, τηλεδιασκέψεις, instant messaging (IM), audio web meetings, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα mobility για τους υπαλλήλους που εργάζονται εκτός του γραφείου.

Επεξεργαστής 4-core, μνήμη 1 GB RAM + 32GB Flash
2 θύρες FXS & 2 θύρες FXO
3 θύρες Gigabit, PoE
1 θύρα USB 2.0 & 1 θήρα USB 3.0
1 SD Card interface
Zero configuration provisioning των SIP τερματικών Grandstream
Περιλαμβάνει τροφοδοτικό EU PSU 12V-1,5A
Δυνατότητα για επιτοίχια/επιτραπέζια τοποθέτηση
Εγγύηση 2 ετών


iPECS UCP100 – Ericsson-LG
ipecs ucp

Το iPECS UCP είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνίας της Ericsson, LG Enterprise σχεδιασμένη για να συναντήσει την επιχείρηση σας και να καλύψει τις ανάγκες της. Ως πρωτοποριακή πλατφόρμα, το iPECS UCP παρέχει βγάζοντας από το κουτί του UC και Mobility λύσεις. Επιπλέων, το iPECS UCP είναι επεκτάσιμο για premium UC λύση.

iPECS UCS, ένας πρότυπος διακομιστής ενσωματωμένος στο iPECS UCP. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν βίντεο, IM, Τηλεφωνική συνδιάσκεψη, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, καθώς και φωνητικές κλήσεις σε μια πλατφόρμα. Ως εξωτερικό διακομιστής, το iPECS UCS Premium προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες συνεργασίας.

Υποστήριξη iPECS UCS χρηστών
Mobile Extension
Auto Attendant/Voice Mail Group
E-Mail Ενημέρωση
Κεντρικό Voice Mail
Ενσωματωμένες Δυνατότητες Hotel
Embedded SIP
Αυτόματη Διανομή Κλήσεων (ACD)
One Number Service
Web Διαχείριση
Web Call Back
Κεντρική Διαχείριση Σημείων T-NET
Γεωγραφική εναλλαγή Συστήματος